Krymp Fotavtrykket Ditt Med Disse Grønne Energitipsene

Du er kanskje klar over grønn energi, men vet du at det ikke bare er bra for miljøet? Vanligvis presenteres grønn energi som utmerket for miljøet, men det er også bra for deg personlig. Den lar deg spare penger på energikostnader. Denne artikkelen inneholder noen gode måter å begynne å bruke grønn energi på.

En god måte å begynne din søken etter grønn energi er å bruke alternative kilder for å varme ditt hjem. Mens tre ovner har vært lettelse på i utallige år, er den nyere trenden mot pellet ovner. Pellets er sammensatt av komprimert sagflis og tar opp langt mindre plass enn en tre-haug.

Slå av datamaskinen når du ikke bruker den. Dette inkluderer alt som er koblet til datamaskinen, for eksempel skriveren. Når disse er på, selv om de er i dvalemodus, trekker de strøm. Når du er ferdig med å surfe eller arbeide, slår du av datamaskinen og slår av stripepluggen for å spare elektrisk energi.

Bruk solvarme varmt vann. Ved å installere en Solar varmtvannsystem, kan du bruke solenergi til å varme opp vannet du bruker til alt i ditt hjem. Det vil fungere for dusjer, vaske retter og gjør vaskeri. Hvis du er bekymret for ikke å få nok sol, kan du investere i en liten, tradisjonell varmtvannsbereder også.

Hvis du søker å spare energi, prøv å ikke kjøre for fort. Når en person kjører fort, bruker de for mye bensin, som igjen, avfall energi. Videre, når du kjører fort og avfall for mye bensin, du kommer til å ende opp med å bruke altfor mye penger på gass.

Vær oppmerksom på termostaten i ditt hjem. Ved å installere en programmerbar termostat blir det enklere å spore temperaturen i huset, og skru ned varmen når du ikke er hjemme. Mellom 1 og 3 prosent av energikostnadene kan kuttes for hver grad du slår den ned!

For å hjelpe deg med å forbedre den grønne energieffektiviteten i hjemmet ditt, bør du vurdere å installere solcellepaneler i hjemmet ditt. Solcellepaneler er en god kilde til fornybar energi og kan installeres til en relativt lav kostnad. I tillegg vil du redusere avhengigheten av fossilt brensel og andre former for bærekraftig energi.

Prøv å bytte til CFLs. Den kompakte fluorescerende pærer pleier å bruke om 75 prosent mindre energi enn de tradisjonelle glødepærer gjør, pluss at de varer rundt 10 ganger lenger. De er dyrere enn de tradisjonelle pærer, men det tar bare noen måneder å gjøre opp for det i energisparing.

Bruk en bærbar datamaskin i stedet for en stasjonær PC, som bruker mer energi. Ved å gjøre dette kan du spare rundt 75% av elektrisk regning, spesielt hvis du stadig bruker Internet t eller skrive opp papirer. I tillegg er den bærbare datamaskinen bærbar og brukes hvor som helst i huset.

Grønn energi er selvfølgelig en fin måte å beskytte våre naturressurser på, men det er også en smart måte å spare deg hundrevis av dollar i året i energikostnader. Bruk tipsene som er lagt ut her i denne artikkelen, og du vil snart ha det grønneste hjemmet i hele nabolaget.