Kull Vs. Vind, Grønn Vinner Til Slutt

Det er opp til hver enkelt av oss å ta vare på planeten jorden for å sikre at fremtidige generasjoner er i stand til å nyte den prakt. Grønn energi er en fornybar måte å drive våre liv uten å skade vårt miljø. Les videre for noen tips om bruk av grønn energi på en effektiv og kostnadseffektiv måte.

Visste de tilgjengelige energialternativene i fellesskapet ditt. Kontroll av kostnadene ved å drive et hjem med verktøy bør også inkludere nyere lovgivning om energikostnader. Bytte fra strøm til gass, eller fra din by vannforsyning til en brønn, kan spare deg penger.

Still inn datamaskinen slik at den går i hvilemodus når du ikke bruker den i mer enn 10-15 minutter til enhver tid. Mens de fleste tror at skjermsparere sparer energi, sparer de ikke, og bør ikke brukes som et alternativ til å plassere datamaskinen i hvilemodus.

Du trenger ikke å bruke mye for å være en grønn energiforbruker. Du kan bare endre vaner og være grønn. Du kan sikkert spare stort ved å kjøre fartsgrensen og ikke over bruke gasspedalen. Du kan spare så mye som 20 prosent på gass hvis du bare følger disse to reglene.

For å praktisere gode grønne energivaner bør du gjøre det til en prioritet å resirkulere hjemme. Alt som er resirkulerbart, bør sorteres ut og lagres i en papirkurv. Ved å gjøre dette, du tar en aktiv rolle i å sørge for at miljøet er trygt for alle samtidig kutte ned på energikostnader.

Det er svært kostbart å gjøre endringer i et eksisterende hjem. Hvis du vil begynne å bruke grønne energier, bør du tenke på å flytte eller få et nytt hus bygget. Se etter visse funksjoner som rennende vann eller god eksponering for sol og vind når du kjøper en ny eiendom eller hjemme.

Dra nytte av solen ved å installere solcellepaneler på taket. Disse panelene vil høste energien fra solen og konvertere den til brukbar strøm til hjemmet ditt. De fleste energiselskaper vil kjøpe noe overflødig strøm som er opprettet. Du vil oppdage i det minste, en reduksjon i strømregningen hver måned.

Bytt ut vanlig lyspære med Energy Star-kvalifiserte pærer. Disse pærene varer ca ti ganger så lenge en tradisjonell glødepære, og bruke ca 75 prosent mindre energi, sparer du ca $30 i energikostnader i løpet av levetiden til pære. De avgir også omtrent 75 prosent mindre varme, og er derfor mye tryggere.

I noen områder av verden folk kan registrere deg for vind og Geotermisk energi fra sin kraft leverandør. Dette er vanligvis litt mer penger, men det er grønn energi som du kjøper og ikke trenger å investere i maskineriet å gjøre det. Dette bidrar til å gjenoppleve stresset for fossilt brensel av energiselskapet.

Det du har lest her er bare en dråpe i dammen av grønn energi informasjon. Fortsett å søke ny kunnskap, og bruke det du lærer i ditt daglige liv for å holde jorden ren og levende mens du fortsatt slår alle moderne fasiliteter du trenger for å gjøre livet litt enklere.